Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (2024)

Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (1) Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (2) Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (3) Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (4)Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (5)Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (6)Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (7)

Velen gingen je voor

Sinds 2013 helpen we bedrijven en particulieren om makkelijk internationaal te versturen.

Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (8)

222.000+

Zendingen verzonden via ParcelParcel

Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (9)

40000+

Bedrijven en particulieren gebruiken ons verzendplatform

Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (10)

4.8 uit 5

Trustpilot score op basis van 3600+ reviews

Zij verzonden ook via ParcelParcel 👇

Trustpilot

Vergelijk vervoerders binnen 10 seconden vanuit 1 website

Je hebt geen tijd om alle websites van vervoerders af te gaan om de tarieven en levertijden te vergelijken. ParcelParcel geeft je binnen een paar klikken alle verzendopties van meerdere vervoerders zoals FedEx, UPS, DHL, TNT, DPD, DSV en Skynet naar 250+ landen.

Gebruik onze tariefcalculator

💡 Je hoeft je niet te registreren om een tarief te berekenen

Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (11)

Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (12)

Maak gebruik van de pick-up service

Pakketten laten ophalen. Dat klinkt goed, toch? Laten we eerlijk zijn: een pakket wegbrengen komt eigenlijk nooit uit.

In ons verzendplatform kies je zelf de ophaaldatum en ophaaltijden. Bovendien laten we je ook zien hoe lang je nog hebt om je zending af te ronden zodat je zending dezelfde dag nog kan worden opgehaald en is een pick-up meestal gratis!

Maak eenvoudig een douanefactuur aan tijdens het inboeken

Als je goederen verzendt vanaf of naar een land buiten de Europese Unie, is het verplicht om een douanefactuur toe te voegen. Bij het inboeken hoef je alleen maar je items te specificeren, en wij zorgen voor de rest door de douanefactuur voor je te genereren.

Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (13)

Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (14)

Elke zending wordt gratis gecontroleerd op fouten

Naast dat ons platform tijdens het inboeken al veel controleert, checken wij ook nog of er aandachtspunten zijn voor je zending. We nemen we direct contact met je op als we iets zien wat je aandacht vereist.

Bekijk alle 40+ gratis functionaliteiten

Hoe werkt het?

ParcelParcel maakt internationaal verzenden makkelijk. Probeer onze interactieve demo en ervaar het zelf!

Wat vroegen andere verzenders zich af?

Absoluut! ParcelParcel maakt internationaal verzenden eenvoudig voor zowel bedrijven als particulieren. Of je nu voor de eerste keer internationaal verzendt of al vele keren hebt verzonden, ons gebruiksvriendelijke platform stelt iedereen in staat om gemakkelijk wereldwijd documenten, pakketten of pallets te versturen.

Heeft dit antwoord geholpen?

Je kunt direct de verzendkosten inzien via onze tariefcalculator. Vul het gewicht, de afmetingen en het bestemmingsland in van jouw zending en bekijk direct alle verzendopties. De bijbehorende levertijden worden tevens getoond. De calculator kun je gebruiken om verzendtarieven te vergelijken voor zowel exportzendingen als importzendingen.

Heb je hulp nodig om een verzendtarief te berekenen, bekijk dan de video hieronder. Klik op de Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (15) knop om de video af te spelen en het Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (16) icoontje om de video op volledig scherm te bekijken.

Heeft dit antwoord geholpen?

De verzendkosten worden berekend op basis van afmetingen (LxBxH in cm), gewicht (in kg) en het bestemmingsland. Er wordt gekeken naar het werkelijke gewicht (wat de weegschaal aangeeft) en het volumegewicht.

Het volumegewicht is het gewicht dat wordt gebaseerd op hoeveel ruimte jouw zending inneemt in het vliegtuig. Het hoogste gewicht (volume- of werkelijke gewicht) wordt gebruiktom het verzendtarief te berekenen. Je hoeft dit zelf niet te berekenen, dit doet onze calculator voor je.

Heeft dit antwoord geholpen?

Je kan tijdelijk de kortingscode PP10 gebruiken voor 10% korting op de transportkosten van je eerste zending. Je kan de kortingscode tijdens het aanmelden in onze checkout toepassen (instructies).

Heeft dit antwoord geholpen?

Of er nog eventuele kosten bijkomen is afhankelijk van of jouw zending binnen de Europese Unie blijft of vanaf/naar een land wordt verzonden buiten de Europese Unie. Onderstaand lees je per situatie welke kosten er nog bij kunnen komen.

Binnen de Europese Unie
Als je bijvoorbeeld een zending van Nederland naar Italië verstuurt (binnen de EU) dan komt er nog 21% Btw bij de verzendkosten.

Verder heb je bij een zending die binnen de Europese Unie blijft, niet te maken met eventuele invoerrechten of inklaringskosten omdat jouw zending niet langs de douane komt. Let op, de Europese Unie is niet hetzelfde als Europa.

Bekijk hier alle landen die vallen onder de Europese Unie. Zo valt Zwitserland bijvoorbeeld wel onder Europa maar niet onder de Europese Unie.

Buiten de Europese Unie
Als je bijvoorbeeld een zending verstuurt van Nederland naar de Verenigde Staten dan wordt er geen Btw (0%) gerekend over de getoonde verzendtarieven.

Verder kunnen er wel invoerrechten worden geheven door de douane in het bestemmingsland indien je een zending verstuurt vanaf/naar een land buiten de Europese Unie. Standaard worden eventuele douanekosten belast aan de ontvanger. Dit noemt men binnen de logistiek Delivered At Place (DAP).

De douane is een overheidsinstantie en heft in bepaalde gevallen invoerrechten om de eigen markt te beschermen. Als bedrijf kun je via ParcelParcel tevens versturen per Delivered Duty Paid (DDP), wat betekent dat eventuele douanekosten aan jou als verzender worden doorbelast.

Invoerrechten Calculator van ParcelParcel

Ontvang binnen 10 seconden een schatting van de invoerrechten, BTW en inklaringskosten van jouw zending. Bij ParcelParcel vinden we het belangrijk dat iedereen makkelijk internationaal kan verzenden! We merken dat veel van onze klanten een schatting willen hebben van de invoerrechten, BTW en inklaringskosten.

Het werkt als volgt:

  1. Ga naar onzeInvoerrechten Calculator
  2. Vul de gegevens naar het voorbeeld in onze calculator
  3. Je ontvangt direct een schatting van de invoerrechten, BTW en inklaringskosten:

Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (17)

Neem gerust contact met ons op indien je vragen hebt over dit onderwerp. Bovendien kunt je in dit blog alles lezen over invoerrechten, Btw en het inklaringsproces.

Heeft dit antwoord geholpen?

Een douanefactuur is een formulier waar alle goederen zijn gespecificeerd die jij wilt versturen. Op deze douanefactuur wordt een Engelse omschrijving van de goederen genoteerd met de bijbehorende waarde en het bijbehorende gewicht van de inhoud van jouw pakket.

De inhoud van jouw zending moet per type product dat je verstuurt, worden gespecificeerd om vertraging bij de douane te voorkomen. Een douanefactuur wordt altijd in viervoud opgesteld conform de richtlijnen van de douane.

Wanneer is een douanefactuur benodigd?
Een douanefactuur is enkel benodigd voor zendingen vanuit/naar landen buiten de Europese Unie (bijv. Nederland - Verenigde Staten). Als jouw zending binnen de Europese Unie blijft (bijv. Nederland - Italië) dan komt jouw zending niet langs de douane en is er daarom geen douanefactuur benodigd.

Verder zijn document-zendingen niet douaneplichtig, dus als je een document wilt versturen naar een land binnen/buiten de Europese Unie dan is er geen douanefactuur benodigd.

Let op, je kunt niet alle goederen naar elk land versturen. Op deze pagina kan je alle goederen inzien die niet via ParcelParcel verstuurd kunnen worden.

Moet ik een douanefactuur zelf opstellen?
Als je een zending wilt versturen vanuit/naar een land buiten de Europese Unie, dan is het verplicht om een douanefactuur bij de zending te voegen. Wij ondersteunen je kosteloos in het opstellen van een douanefactuur.

Je kan via ons verzendplatform eenvoudig een douanefactuur aanmaken. De douanefactuur wordt automatisch gegenereerd op basis van de inhoud die je tijdens jouw boeking hebt gespecificeerd.

Heeft dit antwoord geholpen?

Je kan via ParcelParcel net zo makkelijk importeren als exporteren.

Heeft dit antwoord geholpen?

Op deze pagina kan je alle goederen inzien die niet via ParcelParcel verstuurd mogen worden.

Heeft dit antwoord geholpen?

Wij maken internationaal verzenden makkelijk 🌎

Sinds 2013 is ParcelParcel bezig om internationaal verzenden makkelijker te maken. Dit is hoe we dat doen:

    Een super eenvoudig platform De beste service van het begin tot het eind We delen onze kennis zodat jij makkelijk kan verzenden

Handige informatie

Artikelen

We hebben veel artikelen in onze kennisbank. Hieronder vind je een aantal populaire artikelen.

  • HS-code
  • Invoerrechten
  • Verpakkingstips

Whitepapers

In onze whitepapers bundelen we alle informatie die belangrijk voor je is. Je kan onze whitepapers direct inzien (zonder je e-mailadres achter te laten).

  • In 5 stappen zorgeloos internationaal verzenden
  • Jouw zending soepel en snel door de douane
  • Razendsnel wereldwijd pallets verzenden

Verzendtools

We hebben een aantal verzendtools gemaakt zodat jij makkelijker internationaal kan verzenden.

  • Tariefcalculator
  • Invoerrechten Calculator
  • Douanefactuur Omschrijving Checker
  • HS Code zoektool
  • Blader zelf door alle HS-codes
  • Maak zelf een proforma factuur of commercial invoice
  • Gratis douanefactuur check
  • Bekijk al onze verzendtools

Bekijk onze kennisbank

Heb je een vraag of hulp nodig?

Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (18)

Bel ons

Nederland: 085 877 16 56
Belgie: 038 087 099

Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (19)

Stuur ons een e-mail

[emailprotected]

Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (20)

Chat met een specialist

Start chat

Bereken hier eenvoudig je verzendtarief (2024)
Top Articles
🚗💨 How to Sell a Car in GTA 5: Expert Tips for Maximum Profits
Mortgage Calculator: Monthly Mortgage Payments Calculator | Pennymac
Ups Customer Center Locations
I Make $36,000 a Year, How Much House Can I Afford | SoFi
South Park Season 26 Kisscartoon
Rek Funerals
Activities and Experiments to Explore Photosynthesis in the Classroom - Project Learning Tree
Directions To 401 East Chestnut Street Louisville Kentucky
The Best Classes in WoW War Within - Best Class in 11.0.2 | Dving Guides
How Far Is Chattanooga From Here
Soap2Day Autoplay
Swimgs Yung Wong Travels Sophie Koch Hits 3 Tabs Winnie The Pooh Halloween Bob The Builder Christmas Springs Cow Dog Pig Hollywood Studios Beach House Flying Fun Hot Air Balloons, Riding Lessons And Bikes Pack Both Up Away The Alpha Baa Baa Twinkle
83600 Block Of 11Th Street East Palmdale Ca
Hartford Healthcare Employee Tools
California Department of Public Health
Current Time In Maryland
Foodland Weekly Ad Waxahachie Tx
Pac Man Deviantart
Letter F Logos - 178+ Best Letter F Logo Ideas. Free Letter F Logo Maker. | 99designs
Prestige Home Designs By American Furniture Galleries
Edicts Of The Prime Designate
Hollywood Bowl Section H
Eine Band wie ein Baum
Jenna Ortega’s Height, Age, Net Worth & Biography
Hampton University Ministers Conference Registration
Scripchat Gratis
Angel Haynes Dropbox
The Powers Below Drop Rate
Himekishi Ga Classmate Raw
Paradise Point Animal Hospital With Veterinarians On-The-Go
Basil Martusevich
Metro By T Mobile Sign In
Nextdoor Myvidster
Smartfind Express Henrico
Glossytightsglamour
Roto-Rooter Plumbing and Drain Service hiring General Manager in Cincinnati Metropolitan Area | LinkedIn
Best Restaurants In Blacksburg
The Complete Guide To The Infamous "imskirby Incident"
Ticketmaster Lion King Chicago
Weather Underground Bonita Springs
Wayne State Academica Login
Tattoo Shops In Ocean City Nj
Academic Calendar / Academics / Home
Jimmy John's Near Me Open
Bridgeport Police Blotter Today
Rite Aid | Employee Benefits | Login / Register | Benefits Account Manager
Billings City Landfill Hours
Unbiased Thrive Cat Food Review In 2024 - Cats.com
Inloggen bij AH Sam - E-Overheid
Fishing Hook Memorial Tattoo
Emmi-Sellers
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 6144

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.